Persondatapolitik

Her kan du få overblik over, hvordan 727 indsamler og behandler oplysninger om dig. Politikken gælder for oplysninger, som du selv giver os, eller som vi opsamler via vores hjemmeside. 727 er dataansvarlige for disse oplysninger, og vi tager vores ansvar alvorligt.

Vi justerer vores persondatapolitik i takt med, at vores indsamlinger eller måder at behandle data på ændrer sig.

Har du spørgsmål, bedes du henvende dig via kontaktoplysningerne herunder.

727 A/S
CVR: 20 00 28 83
Niels Bohrs Vej 23, Stilling
8660 Skanderborg
E-mail: 
kontakt@727.dk
Telefon: +45 70 260 727

HVILKE DATA INDSAMLER VI - OG HVORFOR?

Vi registrerer anonymiserede oplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside, f.eks. hvilken type browser du bruger, hvad du søger efter, din IP-adresse mm. Disse oplysninger bruger vi bl.a. til at vurdere, hvilket indhold vi skal vise på vores hjemmeside, hvordan vi skal organisere vores indhold, samt hvilke browsere vores hjemmeside skal fungere problemfrit i. Formålet med denne dataindsamling er altså at gøre os i stand til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Disse data indsamles og behandles i Google Analytics. Google er amerikansk, og dine data videregives derfor angiveligt til tredje land. Google er certificeret til at modtage data fra Europa.

Når du besøger vores hjemmeside, registrerer vi desuden oplysninger om dig, der gør, at vi kan optimere vores annoncering på sociale medier, f.eks. Facebook. Formålet med denne dataindsamling er altså, at vi kan målrette vores annoncering. Facebook er amerikansk, og dine data videregives derfor angiveligt til tredje land. Facebook er certificeret til at modtage data fra Europa.

Via cookies indsamler vi desuden anonyme oplysninger om dig, når du besøger vores hjemmeside. Læs mere om cookies her.

HVEM HAR ADGANG TIL DINE DATA?

Dine data videregives alene for at vi kan anvende dem i forhold til formålet. Dine data opsamles således i eksterne systemer, bl.a. Google Analytics og Facebook, som alle behandler data på vores vegne. Google Analytics og Facebook administreres af amerikanske firmaer, men de er begge certificerede i forhold til den europæiske persondataforordning. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Vi bruger dine data til ovennævnte formål. Og derfor har medarbejdere, som rent faktisk behandler dine data, adgang til dem. Alle vores medarbejdere har desuden underskrevet en fortrolighedserklæring for at beskytte dine data.

DINE RETTIGHEDER

Persondataloven giver dig en masse rettigheder:

Du har til enhver tid ret til at få at vide, hvilke oplysninger vi har indsamlet om dig samt at få en kopi af disse data. Du har også ret til at forlange persondata slettet fra vores systemer, med mindre dine data er nødvendige, for at vi kan overholde vores retslige forpligtelser.

Har vi registreret urigtige oplysninger om dig, har du ret til at få disse korrigeret. I visse tilfælde har du ret til at få begrænset behandlingen af dine data til kun at omfatte opbevaring. I visse tilfælde har du ret til at få udleveret personoplysninger i et maskinlæsbart format, så du kan overføre disse data til en anden dataansvarlig. Du bedes rette skriftlig henvendelse til os i alle tilfælde via kontaktoplysningerne her over.

Vil du klage over vores behandling af dine persondata, gøres det til Datatilsynet, Borgergade 28 5. sal, 1300 København K, email dt@datatilsynet.dk, telefon +4533193200.

Følg os her