Kun én ting er værre end at vente – nemlig at gå forgæves

STARK er Danmarks største leverandør til byggebranchen. Det forpligter. Derfor har STARK sammen med 727 udviklet konceptet Garantisortiment, som dækker over kædens 1000 vigtigste varer. Varerne er med garanti aldrig udsolgt. Og skulle det utænkelig ske, vil de blive leveret inden for 4 timer uanset, hvor i landet det måtte være.

STARK Garantisortiment er introduceret i samtlige 73 forretninger og er blevet bakket op af en massiv markedsføringsindsats. 727 har skabt en lanceringskampagne, som ud over PR og målrettet digital kommunikation via mails og sociale medier bl.a. indeholder annoncering, radiospots, billboards og POS materiale.

Konceptet har været en stor succes for STARK, som først og fremmest har cementeret sin markedslederposition og skabt øget loyalitet blandt kunderne. Men et andet succeskriterie er også blevet nået: På intet tidspunkt har varerne i Garantisortimentet været udsolgt!

 

 

Samarbejdet med 727 har været mere end tilfredsstillende. STARK Garantisortiment er et banebrydende koncept i byggebranchen, og 727 har som samarbejdspartner vist stor indsigt i vores kerneforretning og målgrupper. Selve udrulningen af kampagnen har været utrolig effektiv. 

Tommy Nielsen
Reklamechef i STARK

Følg os her