Trust Investigation | CASE

Som efterforskningsvirksomhed er det afgørende at udstråle troværdighed og professionalisme

Som nystartet, privat efterforskningsvirksomhed havde Trust Investigation store planer og visioner. Sammen med Trust Investigation har 727 derfor skabt en sammenhængende brandidentitet for at sikre, at virksomheden fik det bedste afsæt.

Trust Investigation case overview

SITUATION

Trust Investigation kontaktede 727 i opstartsfasen, da virksomheden var ved at tage form. De ønskede en professionel tilstedeværelse og tilgang til markedet fra dag et. Det var afgørende for dem at udstråle professionalisme og troværdighed for at tiltrække både det private erhvervsliv og offentlige institutioner/myndigheder.

LØSNING

727 har med afsæt i en kort og intensiv designproces udviklet en sammenhængende, visuel identitet. Udgangspunktet for designet har været at udtrykke, at Trust Investigation får de ting frem i lyset, som andre ikke ser. Derfor er lommelygten og lyset centrale designelementer i identiteten, i kombination med farverne blå og gul. Blå er en pålidelig farve, og gul symboliserer lyset fra lommelygtens skær. Dertil har 727 designet et våbenskjold, som udtrykker troværdighed, der går igen flere steder i designet. Med afsæt i den visuelle identitet har 727 udviklet basismaterialer til forretningskorrespondance, website, præsentation, indsalgsmaterialer og direct mail. 

RESULTAT

Trust Investigation har fra start placeret sig som en professionel og seriøs udbyder på markedet. De kom omgående i dialog med store, anerkendte kunder og indgik allerede i selskabets første leveår større, attraktive og længerevarende årsaftaler, hvilket har medført omgående vækst.

Læs mere på trustinv.eu 

Ydelser

  • Visuel identitet
  • Materialer til forretningskorrespondance
  • Nyt website
  • Præsentation
  • Indsalgsmaterialer
  • Direct mail
Flemming Kok Managing Director
Trust Investigation case picture
Trust Investigation case picture

Andre cases