LEGO HOUSE | CASE

Iscenesættelse af verdens største legeplads

LEGO House i Billund er et slaraffenland for legebørn i alle aldre. 727 har sammen med LEGO skabt et grafisk univers, som næsten helt uden ord fortæller historien om huset til de besøgende.

Billede i Lego House

SITUATION

LEGO har med LEGO HOUSE skabt en unik attraktion, hvor børn i alle aldre kan udfordre sig selv og lege med kort sagt alt. 727’s opgave var at skabe de indre rammer i form af vægudsmykninger i overensstemmelse med LEGO's dna og designfilosofi.

Løsning

Udsmykning og historiefortælling gennem LEGOs grafiske univers nærmest helt uden ord. Illustrationerne er selvforklarende i et enkelt og universelt formsprog som alle i verden kan forstå. Da mange af husets besøgende er børn, var det vigtigt at kunne introducere de forskellige zoner og aktiviteter så enkelt og kreativt som muligt – uden at mor eller far skulle forklare det.

RESULTAT

LEGO HOUSE er nu en enestående totaloplevelse, hvor grafik, klodser, arkitektur og leg går op i en højere enhed. Huset har fået massiv omtale i medier i hele verden og er i det hele taget en naturlig forlængelse af hele LEGO-filosofien ”Make, Learn. Play”.

Ydelser

  • Wallgraphics
  • Illustrationer
  • Rådgivning
Michael Juul Creative Director
Billede af Lego House udefra
Billede af tegnebræt
Billede af Lego Maler
Billede af Lego Artic
Billede af Lego Giraffer
Billede af Lego Red Zone
Billede af Lego By
Billede af Lego
Billede af Lego Planter

Andre cases