Topbanner

727 søger marketingkonsulent

727 søger konsulent/projektleder med digitalt mindset.

Som konsulent kommer du til at være den centrale rådgiver i samarbejdet med vores kunder, herunder flere inden for food service- sektoren. Dit arbejde favner marketingstrategisk rådgivning, indsalg, planlægning, overordnet projektledelse og afrapportering samt kontakt til eksterne partnere.

Du får din egen portefølje af kunder, som du er ansvarlig for. Det er afgørende, at du kan oparbejde og vedligeholde gode kunderelationer, både overordnet og i dine projekter. Du følger hurtigt og effektivt op på dine opgaver, tænker fremad og identificerer udviklingsmuligheder i et tæt samspil med kunderne.

Du interesserer dig for og har erfaring med livsstilsorienterede brands og har indsigt i generelle forbrugertrends samt mulighederne på digitale platforme.

Du kommer til at sidde i team med kreative kollegaer, som du udvikler og eksekverer opgaverne sammen med i dagligdagen, og du vil have stor indflydelse på udviklingen af koncepter og kampagner. Du sikrer, at kvalitetsniveauet er højt, og at alt følges til dørs, fra kreativ eksekvering til effektiv distribution til slutkunderne. Du bliver i den forbindelse også økonomisk ansvarlig for de pågældende kunder, men kan læne dig op ad erfarne kollegaer, når det gælder tilbud og indkøb.

Sammen med vores client director og strategic director bliver du involveret i new bizz-arbejdet og kommer til at deltage i pitches, med alt hvad det indebærer: indledende research, konceptudvikling, opstartsmøder og workshops. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at drive new bizz og evner at sætte dig ind i nye brancher og segmenter.

I rollen som konsulent rådgiver du vores kunder i forhold til muligheder og potentiale ved diverse kommunikationsstrategiske tilgange - såvel de klassiske som de digitalt orienterede. Vi samarbejder både med interne og eksterne ressourcer, hvilket giver mulighed for kvalificeret dialog og diskussion – alt sammen til kundens bedste.


Hvis ovenstående beskrivelse passer på dig, så skriv til strategisk direktør Tom Elert på te@727.dk.

727 og Klean (som er vores digitale bureau) beskæftiger mere end 50 dygtige mennesker indenfor design, marketing og teknologi. Vi arbejder for nogle af Danmarks stærkeste brands og er stærkt optaget af, hvordan man udvikler gode kundeoplevelser. Du kan læse mere om 727 på 727.dk og om Klean på klean.dk - eller endnu bedre - forhør dig hos en nuværende eller tidligere 727 ansat om, hvordan det er at arbejde hos os.