Nyt koncept med 100% digital købsprocess

Ny digital løsning for SimplyGo.dk, der tilbyder korttids-leasing af biler, gør alle trin i købsprocessen 100% digitale og kan klares på alle tider af døgnet – uanset skærmstørrelse.

Hvordan simplificerer man en digital løsning til korttids-leasing af biler, hvor forsikring, ejerafgift og udbetaling er inkluderet i prisen, og hvor du skal kunne lease blot ved hjælp af din browser på smartphone eller computer? Opgaven er løst ved at binde en række digitale services sammen med NemID. I praksis logger du ind med NemID, som sikrer identitetsverifikation. Herfra foretages der samtidigt et opslag i et debitorregister, så man sikrer kreditgodkendelse, og slutteligt kan man underskrive sin leasingkontrakt med en digital underskrift – også via NemID – så kontrakten er gyldig. Derved er alle processer digitale, fra oprettelse, over godkendelse, oprettelse af betalingsaftale til underskrift af kontrakt.

Kunde727+Klean har leveret
Implementering
Kvalitetssikring
UX
Sparring

Det er vores opfattelse, at kunderne ikke ser NemID som en barriere, men nærmere som et kvalitetsstempel og et tryghedselement, der gør at de godt “tør” betale så mange penge i depositum uden egentlig at kende os.

- Pernille Gerner Graversen eCommerce Manager, Nic Christiansen Gruppen, der står bag SimplyGo.dk.

 

Løsningen følger devisen: jo lettere kunderne har ved at komme igennem salgstragten, jo højere bliver konverteringsraten. Hvis du vil vide mere om dine forretningsmuligheder med NemID, kan du kontakte Karsten Bubber Outzen på bubber@klean.dk.

SimplyGo.dk er leasing af biler og tilbyder en række forskellige størrelser og modeller. Som navnet antyder, skal leasing foregå via en nem proces, hvor kunderne ved hjælp af få trin kan lease en bil online med 0 kr. i udbetaling og en kort bindingsperiode. Løsning for SimplyGo.dk er baseret på Sitecore8 og UCommerce.

Følg os her