En af de største printudgivelser herhjemme

Sallings julekatalog er for mange en bibel for julegaveindkøb. Det er også en af de største printudgivelser herhjemme, som vi er stolte af at være en del af. 340 sider med indhold der skal inspirere, underholde og hjælpe Sallings gæster.

I næsten tre år vi hjulpet Salling med at udvikle deres forretning med ny vision, nye kampagner, nye events og nyt og inspirerende indhold og oplevelser, der formår at tiltrække og fastholde en attraktiv målgruppe. Sammen med Sallings ledelse og marketingteam har vi bidraget til at iscenesætte Salling som ”The Place To Be”, en ny strategisk retning. Vi har udviklet ny identitet og design til nye afdelinger, minikoncepter til nye shop in shops og ikke mindst været driver på activation for at øge kundetrafikken. Sidst, men ikke mindst har vi udviklet, produceret og projektstyret Sallings printudgivelser. Resultatet er, at Salling i dag er blevet synonym med oplevelser, inspiration og underholdning inden for kerneområderne mode, skønhed, interiør og kvalitetsfødevarer.

Julekataloget består af 3000 billeder, og vores modefotografer, art directors, grafikere og projektledere har i tæt samarbejde med Salling samlet det enorme puslespil.

Julekataloget lanceres til en stor event, hvor julelysene tændes, og tusindvis af mennesker samles til en magisk aften.

Kunde
727+Klean har leveret
Ny vision "The place to be"
Projektledelse/-styring
Activation/events
Idé- & konceptudvikling
Kampagneudvikling
Art direction/grafisk design
Foto

Følg os her