Høj konvertering på tværs af skærmstørrelser

De fleste retailere sælger varer på nettet med en specialbygget e-commerce løsning eller med et af de mange standardprodukter på markedet, men hvad nu hvis dit produkt designes af brugeren selv?

Den udfordring har Deco Group, virksomheden bag gardinproducenten Debel, løst i samarbejde med 727+Klean. I modsætning til traditionelle e-shops tilbyder Deco Group 11 gardintyper, 1.000 dessiner og ca. 35 tilkøbsmuligheder kombineret med individuelle mål. Det giver rigtig mange kombinationsmuligheder.

At sælge gardiner på specialmål - made to order - kræver noget helt andet end den traditionelle e-commerce løsning, både i forhold til data og brugeroplevelse.

“De 2 største udfordringer har været at skabe det simplest mulige datagrundlag samt at sikre kundens tryghed i et ukendt univers med høj produktkompleksitet. Vi er kommet langt i forhold til at skabe en simpel virkelighed oven på et komplekst grundlag. Næsten halvdelen af salget sker fra enheder med små skærme”, forklarer Jesper Sørensen fra 727+Klean.

Brud med den uformelle e-handelsstandard
Der er opstået en standard for, hvordan en online webshop fungerer: Varekategorier, søgning, filtrering og sortering. Og for rigtig mange butikker fungerer det godt. Ikke mindst fordi varerne er veldefinerede med varenumre, varetekster, attributter og pris, men også fordi kunderne er vant til at købe varer i e-shops, som anvender samme opbygning. Deco Groups løsning bryder med standarden på flere måder.

Kunde
727+Klean har leveret

Sparring på strategi & koncept
Foranalyse
Prototype
UX & brugertests
Visuel identitet
Digital arkitektur
Implementering
Kvalitetssikring

Vi har haft mange møder og mødt mange webbyggere i vores søgen efter den rette partner til at bygge vores online løsning. Vi fandt først tryghed, efter vi havde mødtes med Klean. Seriøsiteten, tilgangen og forståelsen for vores forretning har været udslagsgivende for valget. Klean er “tung” på viden, indsigt og teknik. Vi er startet med Klean i vores nye online eventyr, og vi har tænkt os at tage Klean med på hele turen.

- Christian Fast, CEO, Deco group.

B4B løsning til hele forhandlernetværket Deco Groups gardinshop er bygget til forhandlernetværket, bl.a. Bilka, Føtex, Jysk og Bauhaus. Alle løsningerne bygger på en fælles kodebase med mulighed for individualisering på enkelte forretningselementer. Desuden findes alle løsningerne i en særlig version til gardinbus-personalet samt en instore version. Arkitekturen tilgodeser mest mulig værdi for hver udviklingskrone samt bedst mulig kvalitetssikring.

Følg os her