En platform der er digitalt funderet fra dag 1

727+Klean hjælper 140 lokale installatører med at levere branchens stærkeste rådgivning på hele kunderejsen – baseret på en intelligent anvendelse af indsigter og teknologi.

BLUE INSTALL er en sammenslutning af rådgivende installatører i hele Danmark. Det begyndte med en flok el-installatører. I dag er de rådgivende installatører og en del af branchens stærkeste rådgivningskoncept. BLUE INSTALL er udviklet i et tæt samarbejde mellem 727+Klean, Solar og BLUE INSTALL-installatørerne ud fra et ønske om at pakke branchens stærkeste rådgivning ind i tryghed, tillid og professionalisme. 727+Klean har været en central del af transformationen fra el-installatør til rådgivende installatør.

BRANCHENS STÆRKESTE RÅDGIVNING PÅ SOME

Kvalificeret rådgivning er ikke noget, der hænger på træerne. Heller ikke i el-branchen. Men det kan være forskellen på røde og sorte tal på bundlinjen. 727+Klean har udviklet en kommunikationsplatform, der sætter fokus på kvalificeret rådgivning. Skabt ud fra den tanke at en installatør ikke bare er en installatør. Der er forskel. Og den forskel afgør, hvem du ringer til, når du skal bruge en installatør. Derfor er der også lagt en klar strategi for brugen af sociale medier, som indebærer planlægning og produktion af film, artikler og andet indhold målrettet de enkelte digitale platforme, stadier i kunderejsen, søgeadfærd og brugeradfærd.

TÆNK IND I BOKSEN. EN BLUE BOX VEL AT MÆRKE

727+Klean har samlet alle el-installatørernes markedsføringsmaterialer i en smart Blue Box. Så uanset om det er en annonce, en brochure eller et Facebook post, installatøren skal bruge, er det altid den lokale el-installatør, der står som afsender. Teknologien bag Blue Box er udviklet af Zeuner og nu solgt til 200 kunder. Blandt andre Menighedsrådet, som vi også løser kommunikationsopgaver for.

Kunde
727+Klean har leveret
Strategi
Film
Annoncer
SoMe
Website
Artikler
Pressemeddelelser
Blue Box

 

Følg os her